David Ceballos és el 41è Rei Carnestoltes del Carnaval de Terra Endins per sorpresa

 “Poques coses m’han fer tant feliç”, deia Ceballos a través de twitter.

Publicat 11/02/2019, Torelló - Carnaval de Terra Endins
david-ceballos-es-el-41e-rei-carnestoltes-del-carnaval-de-terra-endins-per-sorpresa

David Ceballos proclama la República de la Barrila. (Foto: Arnau Jaumira).

Ple total dissabte a la nit al Teatre Cirvianum de Torelló per presenciar la presentació del Carnaval de Terra Endins i conèixer el 41è Rei Carnestoltes. En aquesta ocasió va ser una sorpresa fins i tot pel mateix Rei Carnestoltes, ja que ni ell ho sabia. David Ceballos, un dels guionistes i un dels actors de la presentació del Carnaval, va veure atònit com el falatell “s’il·luminava” a les seves mans quan tot feia pensar que la història tindria un altre final i seria Judit Quintana la reina Carnestoltes, tal com deia el guió. “Poques coses m’han fer tant feliç”, deia Ceballos a través de twitter. En les altres edicions sempre es demanava si la persona en qüestió volia governar la República de la Barrila però aquest any es va donar un nou gir a l’esdeveniment. 

La trama de l’espectacle va girar entorn de la temàtica ‘Viatges del temps’, en què els protagonistes van viatjar en el temps en busca del falatell. Enguany va estar molt ben custodiat per una guàrdia sueca, personatges que s’han incorporat per primera vegada. Els intents de David Ceballos, Xevi Capdevila i Edu Pujol per robar el falatell van fracassar i per això van decidir aconseguir una màquina del temps i viatjar en una època en què no fos protegit. Primer van aparèixer a l’època dels romans, però el falatell també estava vigilat per la guàrdia sueca. Després van aterrar al 1940 quan continuava defensat i es van traslladar al 2025 quan el van aconseguir agafar però el Vampir de Vic els hi va prendre. Per això, van decidir anar a la presentació de l’any passat recreant l’escena en què es passava la vara a Quintana. Quan ella la va deixar anar va anar a parar en mas de Ceballos. El nou Rei Carnestoltes va dissoldre el consistori i va fer aparèixer en escena Xapot El Bruixot que li va donar tots els poders perquè a Torelló governi a partir d’ara la rauxa i la disbauxa. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació