Des del CAP de la Vall del Ges afirmen que els casos de Covid-19 disminueixen

Ho va explicar en una entrevista a Ràdio Ona Txell Rovira, adjunta a la direcció de l’equip d’atenció primària de la Vall del Ges. 

Publicat 22/04/2020, Torelló - Salut

Els casos de Covid-19 a la Vall del Ges “han mostrat una davallada important” en els darrers dies i “es tenen controlats aquells que es van detectar amb anterioritat”. Així ho va explicar dimarts al migdia a Ràdio Ona l’adjunta a la direcció de l’equip d’atenció primària de la Vall del Ges, Txell Rovira. També va assegurar que l’afectació “no ha estat tan extensa com en d’altres zones” i que per a fer front a aquesta pandèmia “ha calgut reestructurar el calendari de les visites”, les quals moltes s’han fet telefònicament, i “una gestió estreta amb els sectors més vulnerables, com les residències de gent gran i d’altres col·lectius”. D’altra banda, però, es mostra cautelosa per si la pandèmia repunta en els propers dies, i demana a la població seguir amb les mesures de confinament decretades per les autoritats. De tota manera, es mostra positiva per la situació en què, malgrat la gravetat, es troba la Vall del Ges.

L’adjunta a la direcció de l’equip d’atenció primària de la Vall del Ges destaca l’actitud de tots els habitants de la Vall del Ges i agraeix el suport i la col·laboració en la donació de material sanitari. Txell Rovira assegura que hi ha hagut “molta col·laboració d’empreses i particulars de la Vall del Ges” que els han fer arribar material sanitari. Per últim, recomana trucar al CAP abans d’assistir-hi presencialment.      

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació