'Desperta Torelló', la campanya d'ERC-JpT per implicar la ciutadania en la política local i en el 26-M

Les propostes recollides s’inclouran en un annex del programa electoral.

Publicat 04/04/2019, Torelló - Política
desperta-torello-la-campanya-d-erc-jpt-per-implicar-la-ciutadania-en-la-politica-local-i-en-el-26-m

Marçal Ortuño, a l'esquerra, durant l'entrevista de Ràdio Ona.

ERC-Jpt presenta la campanya ‘Desperta Torelló’ amb l’objectiu de fomentar la implicació de la ciutadania de Torelló en la política local i en la participació en la votació de les eleccions municipals del proper 26 de maig. El candidat del grup a l’alcaldia, Marçal Ortuño, va explicar aquest dimecres al programa ‘Magatzem Magazín’ de Ràdio Ona que per una banda, “es vol implicar la ciutadania en la confecció del programa electoral, i per l’altra, en la vida política”. I és que va recordar que “en les dues darreres eleccions municipals, l'abstenció es va acostar al 50% dels electors (més del 45% al 2015 i gairebé el 47% al 2011).

Les propostes recollides s’inclouran en un annex del programa electoral i es podran enviar per correu electrònic o per missatge a través del telèfon mòbil. Ortuño va dir que “s’ha habilitat un telèfon amb watsapp, tot i que també qui ho prefereixi ens ho pot comunicar personalment”. Segons el cap de llista d’ERC-JpT “cal aprofitar les noves tecnologies ja que ens ajuden molt a nivell organitzatiu”.

La campanya no tracta de demanar el vot per ERC-JpT sinó de posar en valor la implicació amb la política local. Per la formació republicana l’objectiu que persegueixen “és fer un canvi a l'ajuntament que s'ha de fer amb una major participació en les votacions i una major implicació per abans de les eleccions i per després”, afirma Marçal Ortuño. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació