S'inicia la campanya de vacunació antigripal

A Torelló es portarà a terme al mateix ambulatori però també al Centre Cívic del Barri de Montserrat. 

Publicat 14/10/2020, Vall del Ges - Salut

Aquest dijous comença la campanya de vacunació antigripal estacional. Tal com es va fer l’any passat, des de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) Vall del Ges s’ha programat la campanya al mateix CAP però també excepcionalment al Centre Cívic del barri de Montserrat, per tal d’apropar l’actuació a la comunitat, evitar aglomeracions al CAP i mantenir circuits àgils i segurs.

La campanya de vacunació al CAP es portarà a terme en una carpa mòbil amb accés per l’aparcament i es farà a partir d’aquest dijous. També es realitzarà al Centre Cívic del barri de Montserrat, els dies 23 i 30 d'octubre, de les 11 del matí a la 1 del migdia. Tant per vacunar-se al CAP com al Centre Cívic, cal demanar cita prèvia telefònicament o a través de la web de programació de visites.

Les vacunes antigripals van dirigides a grups de població que tinguin un risc alt de contreure la grip, sobretot persones majors de 60 anys, dones embarassades o persones de qualsevol edat amb malalties pulmonars o cardiovasculars cròniques, persones amb obesitat mòrbida o amb malalties associades com ara diabetis o hipertensió.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació