S'inicien les obres al pont de la Coromina

La rampa va quedar malmesa a causa dels aigüats produïts durant l'octubre del 2018. 

Publicat 19/06/2020, Torelló - Obres

Torelló inicia aquest dilluns les obres de reconstrucció de la rampa d’accés al pont de la Coromina, després de rebre l’autorització de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA). La previsió és que l’actuació s’allargui durant quatre setmanes. La rampa va resultar malmesa durant els aiguats d'octubre de 2018. Les obres consistiran en la retirada d’elements derruïts de l’antiga rampa i la reconstrucció de tot l'accés, amb el paviment de formigó, la barana i tota la senyalització viària corresponent. El cost de les obres és de 171.634,86 euros. Es recorda a la població que l'accés a aquesta zona segueix restringit, fins i tot per les persones que hi passen a peu.

Per altra banda, la setmana passada es va iniciar una actuació per reparar un tram de la vorera del Camí Nou de Can Parrella. Prop d’allà es va repartir grava a l’entrada dels jardins Vicenç Pujol per evitar la formació de grans bassals.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació