Presenten el llibre ‘La llegenda del Falatell del Carnaval de Terra Endins’ al Museu de la Torneria

Jordi Moreno i Blai Marginedas han escrit i il·lustrat el llibre que es basa en una idea de Jordi Dorca.

Publicat 24/01/2020, Torelló - Cultura
dimecres-es-posara-a-la-venda-el-llibre-sobre-la-historia-del-falatell

Cartell de la presentació

El llibre de ‘La llegenda del Falatell del Carnaval de Terra Endins’, de Jordi Dorca, Jordi Moreno i Blai Marginedas es presentarà aquest dissabte a les 6 de la tarda al Museu de la Torneria. La publicació és una de les novetats del Carnaval d’enguany i està adreçat a tots els públics. És un projecte que vol unificar el relat de la llegenda d'on prové el Carnaval. Mitjançant els personatges de l'avi Miquel i la seva néta, la Bruna, "el lector descobrirà els personatges del Pullassu i l'estructura de tota la festa del Carnaval de Terra Endins", segons va explicar dimecres un dels autors del llibre, Blai Marginedas, al programa ‘Magatzem Magazín’ de Ràdio Ona. La publicació combina el text amb una quarantena d'il·lustracions. El llibre està editat per ACTE i es podrà comprar a les llibreries Color, Punt Font i Montseny de Torelló i també a La Coope de Sant Pere i al Casal dels Avis de Sant Vicenç. Té un preu de 20 euros. 

Per altra banda, el Carnaval es presentarà dissabte 1 de febrer a 2/4 de 9 del  vespre al Teatre Cirvianum. Les entrades per la presentació ja estan exhaurides. Una de les novetats d'aquest acte és que es projectarà el documental 'Candi', sobre la figura de l'històric Rei Carnestoltes torellonenc Joaquim Sala. Com cada any, l’Associació Carnaval de Terra Endins (ACTE), els Deixebles de Sant Feliu i el Col$lectiu Pullassu, com a entitats organitzadores, desvetllaran les principals activitats i novetats del Carnaval. 

Per últim, fins  l'11 de febrer està obert el termini d'inscripció per les carrosses que vulguin participar en el Carnaval.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació