Diogo Pinho guanya les 37enes hores de tennis taula

Pel que fa diumenge es van disputar les VI hores escolars. 

Publicat 10/06/2019, Torelló - Esports
diogo-pinho-guanya-les-37enes-hores-de-tennis-taula

Els jugadors premiats a la categoria sènior. (Foto: TT Torelló).


El portuguès Diogo Pinho és el guanyador de les 37enes hores de tennis taula que va organitzar dissabte el TT Torelló al pavelló municipal. Joan Masip, del Borgues, actual campió d’Espanya sub 21 va ser segon; Manel Redondo, de Vilablareix, tercer i Jordi Dot, de Torelló, quart. En la categoria sènior cal destacar la figura d’Irina Gimeno que va aconseguir victòries importants. Joan Oller, de Torelló,va aconseguir una menció especial ja que als seus 85 anys continua amb un bon nivell. Hi van participar prop de 60 jugadors.

I diumenge es van disputar les VI hores escolars. En aleví, el torellonenc Gerard Romera va ser primer; Mouslin Benhari, també de Torelló, segon; Pau González, de Torelló, tercer i Biel Rodríguez, de Girbau Vic TT, quart. En la categoria benjamí el primer classificat va ser Quim Portet, del Girbau Vic TT i el segon OT Hernández, també del mateix equip. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació