Dispositiu especial de trànsit pel Carnaval

Es recomana que la gent estacioni els vehicles a les entrades del municipi. 

Publicat 21/02/2020, Torelló - Carnaval de Terra Endins
dispositiu-especial-de-transit-pel-carnaval

L'aparcament disponible a la zona de Conanglell.

La Policia Local de Torelló ja té a punt el dispositiu de trànsit per aquests dies de Carnaval i, especialment, per la rua de dissabte a la tarda. Per a tota la gent que accedeixi a Torelló en vehicle privat, es recomanen diverses zones d'aparcament a les entrades del municipi. El mateix dissabte, hi haurà restriccions de trànsit en diversos punts de Torelló.

Si s'accedeix per la C-17 i la carretera de Conanglell, la zona d'estacionament recomanada és el polígon Matabosch. En canvi, si s'entra per l'accés nord de la C-17, per Borgonyà i Vila-seca, les zones de pàrquing més accessibles són davant i darrere de la plaça de l'Estació i a l'avinguda del Castell. Finalment, si s'accedeix a Torelló per la BV-5224, la carretera de Manlleu i la C-37, les zones recomanades són la ronda del Puig, a partir del carrer dels Montcada, i també al solar que hi ha entre els carrers Vallespir, Congost i avinguda del Rosselló.

Pel que fa a les restriccions de trànsit de dissabte, es prohibirà l’estacionament de vehicles a la zona de l’avinguda de Montserrat a partir de les 8 del matí i en la resta de carrers per on passa la rua i al carrer Collsacabra, a partir de les 4 de la tarda.

També restarà prohibit estacionar al Camí Nou de Can Parrella, passatge dels Esports i passeig Manuel Colomer amb motiu dels actes preparatoris del Terra Endins Festival. I també al carrer Ter, a davant de Can Cata, per ser el lloc de sortida del NitBus.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació