Dissabte es farà la segona ruta lila per detectar i combatre punts foscos per Carnaval

Començarà a les 8 del vespre a la plaça Joanot Martorell. 

Publicat 10/01/2020, Torelló - Carnaval de Terra Endins
dissabte-es-fara-la-segona-ruta-lila-per-detectar-i-combatre-punts-foscos-de-cara-a-carnaval

La primera ruta lila es va fer el passat mes de desembre. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Aquest dissabte es farà la segona ruta lila per detectar punts foscos i crear rutes segures per Carnaval, en una iniciativa emmarcada dins la campanya de prevenció ‘Per Carnaval tot s’hi val? Passa-t’ho bé sense passar-te!’ i organitzada pel Carnaval de Torelló, Deriva Mussol, l’Ajuntament de Torelló i Pla de Barris. Es convida a tota la població a participar de la iniciativa, després que el passat 14 de desembre es fes la primera sessió en la qual hi van assistir una vintena de persones. 

La caminada de dissabte començarà a les 8 del vespre a la plaça de Joanot Martorell. Després de la ruta, hi ha prevista una xerrada i un piscolabis. Tot és gratuït però cal inscripció prèvia perquè les places són limitades. Els interessats es poden apuntar fins aquest divendres a les 2 del migdia al correu electrònic info@carnavaltorello.cat.

Deriva Nocturna/Ruta Lila té com a objectiu fer una caminada per tal de detectar punts foscos i trajectes que la gent utilitza per Carnaval per tal de crear rutes segures de retorn a casa i millorar la il•luminació i la distribució del mobiliari urbà que es col·loca de forma expressa per la rua.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació