Diverses accions formatives dins el cicle 'Forma't a Torelló'

S'han organitzat un total de nou cursos sobre formació bàsica en informàtica, comunicació i intel·ligència emocional o anglès. 

Publicat 05/09/2019, Torelló - Ensenyament

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torelló amb el suport de la Diputació de Barcelona, posaran en marxa diversos cursos de formació, de diferents temàtiques en les pròximes setmanes. Fins a finals d'any, hi ha previstos un total de nou cursos de temàtiques molt variades: formació bàsica en informàtica, comunicació i intel•ligència emocional, anglès per a usos específics o cursos de manipulació d'aliments i de carretó elevador.

El curs gratuït 'Iniciació a la recerca de feina per internet' està previst pels dies 18 i 25 de setembre, 16 i 23 d'octubre i 20 i 27 de novembre, de 9 a 11 del matí i permetrà als alumnes conèixer i aprendre a utilitzar els portals de recerca de feina de forma àgil i efectiva. 'Familiaritza't amb el teclat de l'ordinador' és el nom del curs que s'impartirà del 19 de setembre al 24 d'octubre, els dilluns i dijous, de 9 a 11 del matí, amb l'objectiu d'ensenyar als alumnes a utilitzar el teclat de l'ordinador amb agilitat i autonomia. El preu de la inscripció és de 10 euros. Dos cursos més relacionats amb la informàtica és 'Primers passos amb l'ordinador i internet' que s’impartirà del 28 d'octubre al 14 de novembre, els dilluns i dijous de 9 del matí a 1 del migdia. I del 18 de novembre al 5 de desembre, també els dilluns i dijous de 9 a 13 h es farà el curs 'Aprèn a fer els teus documents amb Word'. Cada un d'aquests dos cursos té un preu de 15 euros. 

'Anglès per a usos específics' es durà a terme del 19 de setembre al 12 de desembre. Està adreçat a persones amb un nivell B1 del MERC, amb l'objectiu de millorar la comunicació en llengua anglesa en el camp de vendes, màrqueting i relacions públiques. Es farà cada dijous, de 10 a 12 del matí i té un preu de 15 euros. 

El dia 29 d'octubre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’1 del migdia, hi ha previst el curs gratuït 'Com millorar la teva comunicació'. Està indicat per adquirir estratègies i coneixements per ajudar l'alumne a comunicar-se millor. 

El curs 'Intel·ligència emocional' s'impartirà els dies 25, 26, 27 i 28 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’1 del migdia. L'objectiu del curs, que té un preu de 10 euros, és millorar les habilitats socials i aconseguir un major benestar personal i professional de l'alumne. 

Finalment, hi ha previstos dos cursos més encarats a la formació professional. Els dies 11 i 18 de novembre, en grups de matí i tarda, es farà un curs de 'Manipulació d'aliments'. La inscripció és gratuïta i tindran prioritat les persones dels comerços i restaurants de Torelló. El darrer curs, previst als matins de la segona quinzena de novembre, serà el de 'Carretó elevador' i tindrà un cost d'inscripció de 10 euros. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació