'Dones refugiades de Palestina: 7 dècades de resiliència i dignitat' a la Dos Rius

La mostra planteja un recorregut històric dels últims 70 anys per la vida de la població refugiada de Palestina. 

Publicat 25/03/2019, Torelló - Política
dones-refugiades-de-palestina-7-decades-de-resiliencia-i-dignitat-a-la-dos-rius

Cartell de l'exposició.

La Biblioteca Dos Rius de Torelló acull des de divendres i fins el 3 d’abril l'exposició 'Dones refugiades de Palestina: 7 dècades de resiliència i dignitat'. La mostra està impulsada per l'Agència de Nacions Unides pels refugiats de Palestina a l'Orient Mitjà (UNRWA), amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, l'Ajuntament de Barcelona i l'Ajuntament de Torelló. La mostra planteja un recorregut històric dels últims 70 anys per la vida de la població refugiada de Palestina. A través de cada imatge, l’exposició ofereix un testimoniatge de dignitat i resiliència d’aquesta població, especialment de les dones palestines.

L’exposició es pot visitar en l'horari d'obertura de la biblioteca. L’últim dia hi ha prevista una visita guiada, a les 6 de la tarda, que comptarà amb la presència de Núria Francolí, la responsable d'UNRWA a Catalunya.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació