Dues famílies d'Orís demanen la subvenció per instal·lar plaques fotovoltaiques per a l'autoconsum

Cada sol·licitant podrà comptar amb fins a un màxim de 6000 euros dels 90.000 que hi ha pressupostats aquest 2020. 

Publicat 19/02/2020, Orís - Medi Ambient

Dues famílies han sol·licitat a l’Ajuntament d’Orís la subvenció econòmica per instal·lar plaques fotovoltaiques per a l’autoconsum al seu habitatge. La convocatòria es va aprovar l’any passat en el ple i està contemplada en el pressupost d’aquest 2020. L’alcalde, Arnau Basco, explica que s’han pressupostat 90.000 euros que “permetran pagar fins a un màxim de 6000 euros per a cada actuació”. L’objectiu del consistori és que “el municipi sigui netament sostenible pel que fa la generació d’energia dels habitants” i afegeix que “és una bona notícia que ja hi hagi dues famílies interessades no només en la subvenció sinó en implantar aquesta transició energètica”.

Les bases reguladores específiques per a la concessió dels ajuts es poden consultar al web municipal. La finalitat és “incentivar i promoure la instal•lació de plaques fotovoltaiques per a l’autoconsum a les llars del municipi per tal d’afavorir l’eficiència i l’ús d’energies renovables com a mesura de lluita contra el canvi climàtic i el foment de la sostenibilitat”. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació