Editen la guia d'estiu 2019

Inclou totes les activitats que es faran a Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç durant els mesos d'estiu.

Publicat 20/05/2019, Vall del Ges - Societat
editen-la-guia-d-estiu-2019

Portada de la guia.

Ja es pot consultar la guia d’activitats d’estiu per a nens i nenes i per a joves que un any més edita l’Ajuntament de Torelló conjuntament amb el de Sant Pere i Sant Vicenç. Les propostes es faran durant els mesos de juny, juliol i algun s’allargarà fins l’agost. A Torelló es proposa un campionat de pàdel, un de tennis, un campus del CF Torelló, un tastet d’esports, el casal d’estiu ‘Escola de pirates’ organitzat per la federació d'ampes o el de l’Escola Rocaprevera que gira entorn de l’art i el casal de natació o l’English Day Camp, el casal d’estiu en anglès, entre altres.

A Sant Pere, l’escola Xandri farà un casal d’estiu ‘A la recerca del món perdut’ o un campus de tecnificació de futbol, entre altres. Per la seva banda, des de l'Ajuntament de Sant Pere se seguiran programant les propostes del Re-fes-te l'estiu que inclou també el Casal per a joves de 12 a 15 anys i que es farà durant el mes de juliol. El Casal ofereix activitats diverses, com piscina, tallers o una sortida.

Finalment, a Sant Vicenç s’han programat tallers de dansa, un campus multiesportiu, un casal a càrrec de l’Hípica Maver, el casal organitzat per l’Ampa de l’Escola Lloriana, un casal de hip-hop o un que organitza el Club Patí Lloriana. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació