El 15 de febrer acaba el termini per presentar els treballs al GAT Literari

En la modalitat de poesia i narrativa s'atorgarà un primer premi de 600 euros i un accèssit de 250. 

Publicat 11/02/2020, Torelló - Cultura

El proper 15 de febrer finalitza el termini per presentar els treballs originals, en les modalitats de narrativa i poesia, a la 22a edició dels premis Vila de Torelló GAT Literari, organitzats per l'Associació d'Estudis Torellonencs (ADET) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torelló. Pasqual Bernat, de l’ADET, va explicar al programa Magatzem Magazín de Ràdio Ona que “anem rebent treballs tot i que encara no els hem comptabilitzat”.

En la modalitat de poesia s’atorgarà un primer premi de 600 euros i un accèssit de 250 euros, que han de distingir poemes o reculls de poemes, originals i no premiats en cap altre concurs. Els reculls presentats han de tenir una extensió mínima de 50 versos i màxima de 100.

En la modalitat de narrativa es premiaran contes o narracions de tema lliure, originals i no premiats en cap altre concurs, amb un primer premi de 600 euros i un accèssit de 250 euros. Els treballs s’han de cenyir a una extensió mínima de 3 fulls i màxima de 8. Les obres que no compleixin aquestes característiques automàticament quedaran fora de concurs.

Els textos s'han d'enviar en un fitxer adjunt, format Word, per correu electrònic a l’adreça premisgat@gmail.com i es podran presentar fins al dia 15 de febrer. El treball inclòs en el fitxer adjunt ha de tenir un títol i ha d’anar signat amb pseudònim.

Els guardons es lliuraran en una data pròxima a la festivitat de Sant Jordi, que s’anunciarà oportunament. Es poden consultar el text complet de les bases a la pàgina web de l'ADET.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació