El 23 i 24 de juliol es farà la revisió ITV de vehicles agrícoles i ciclomotors a Torelló

Per a poder fer les revisions, davant de la Cooperativa Agrícola, s'ha de reservar hora prèviament.

Publicat 07/07/2020, Torelló - Societat

La Unitat Mòbil de la Inspecció Tècnica de Vehicles efectuarà les revisions ITV als vehicles agrícoles (tractors i remolcs) i ciclomotors aquest dijous i divendres. Les revisions es faran davant de la Cooperativa Agrícola, el dijous de les 8 del matí a la 1 del migdia i divendres, de 8 a 11 del matí. Per tal de poder fer la revisió, els usuaris d’aquest tipus de vehicles han de reservar hora prèviament per tal de complir amb la màxima comoditat aquesta obligació legal, ja sigui per telèfon o a través de la web www.citaprevia.cat.

La revisió ITV és obligatòria per als vehicles agrícoles (tractors i remolcs). La inspecció tècnica periòdica es fa d’acord amb la següent freqüència: fins a 8 anys, exempt; de 8 a 16 anys, biennal; i més de 16 anys, anual. L’Ordre IUE/40/2007, de 27 de febrer, estableix l’obligatorietat de la Inspecció Tècnica periòdica per als ciclomotors de dues rodes (fins a 3 anys exempt i si tenen més de tres anys, cada dos anys).

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació