El Bloc Municipal de Sant Vicenç es posa sota el paraigües dels Independents d'Osona

El grup està treballant en la confecció de la candidatura i encara no ha escollit el cap de llista. 

Publicat 12/03/2019, Sant Vicenç - Política
el-bloc-municipal-de-sant-vicenc-es-posa-sota-el-paraiguees-dels-independents-d-osona-i-no-de-solidaritat

El grup que es va presentar en les eleccions del 2014. (Foto: Independents Sant Vicenç, Vilaseca i Borgonyà).

Els Independents de Sant Vicenç, Vilaseca i Borgonyà es presentaran a les eleccions municipals del maig sota el paraigües dels Independents d’Osona i, per tant, es desvinculen de Solidaritat. Segons informa el grup a través d’un comunicat “s’aposta per la formula d’agrupació d’electors perquè volem una candidatura transversal, 100% municipalista, totalment independent i desvinculada de qualsevol partit polític”. I és que segons afirmen “no volem dependre de ningú que estigui per sobre i que obligui a prendre determinades decisions que a vegades poden ser contraproduents pel propi poble”. 


En aquests moments el grup està treballant en la confecció “d’una candidatura oberta i participativa de la gent del municipi en la qual hi hagi representants dels tres nuclis i que combini experiència i renovació”. De moment, no tenen decidit qui serà el cap de llista però el que està clar “és que serà una cara nova”.  Més endavant presentaran la marca electoral amb la que concorreran als comicis. 
A les últimes eleccions municipals de l’any 2015 el grup va obtenir un 34% dels vots, va quedar a 5 vots de la candidatura d'ERC i són la principal força de  l’oposició.  Actualment Independents per Sant Vicenç, Vila-seca i Borgonyà compta amb 3 regidors al consistori: Elisabet Oró, Sergi Barragan i Ferran Morera. El grup d’Independents d’Osona integra les candidatures independents de la comarca i va aglutinar 14 candidatures que es presentaven com a agrupació d’electors a les últimes eleccions municipals de l’any 2015. Actualment té més de 60 regidors, 3 consellers al Consell Comarcal d’Osona, i ostenten a l’alcaldia al 20% dels ajuntaments de la comarca.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació