L'Ajuntament de Torelló assumeix la gestió del servei del Bus Nit

Com a novetat, s'han organitzat quatre rutes i els usuaris podran escollir entre dues franges horàries: a les 4 o a 2/4 de 6 de la matinada.

Publicat 05/02/2020, Torelló - Carnaval de Terra Endins
el-bus-nit-ofereix-quatre-rutes-de-retorn-a-casa-durant-la-nit-del-carnaval

Cartell del Carnaval.

La campanya de prevenció per ‘Carnaval tot s’hi val? Passa-t’ho bé sense passar-te’ juntament amb la regidoria de Joventut i Igualtat de l’Ajuntament de Torelló i el Pla de Barris assumeix la gestió del Bus Nit, un servei que retorna a casa els joves durant la nit de la rua i en facilita el desplaçament. A diferència de les edicions anteriors s’han organizat quatre rutes. “La ruta nord, que farà el recorregut pel Bisaura fins a Alpens; l’est, que passarà per Roda de Ter, Folgueroles, Calldetenes i Vic; la sud, es desplaçarà per Manlleu, Vic i Taradell i l’oest per Sant Hipòlit de Voltregà i el Lluçanès, segons explica el coordinador del Carnaval de Terra Endins, Blai Marginedas. El servei tindrà un cost de 5’5 euros i els tiquets es podran comprar fins el 19 de febrer. Com a novetat els usuaris podran escollir entre dues franges horàries. La primera sortirà a les 4 de la matinada i la segona a 2/4 de 6 en direcció a una dotzena de pobles. Els busos sortiran del carrer del Ter, davant de Can Cata. També hi haurà servei de tren a partir de les 6 del matí. 

Per altra banda, un any més es comptarà amb els serveis de Punt Lila. Pel Pullassu el servei s’ampliarà fins a les 4 de la matinada i estarà instal·lat a la Rectoria. Durant la festa de Les Senyoretes i Homenots estarà ubicat de les 11 de la nit a les 4 de la matinada al Casal Parroquial enlloc de l’Hotel d’Entitats. Durant la rua es col·locarà un stand informatiu al camp del Montserratí i a partir de les 5 de la tarda al Torelló Jove. Després de la 1 de la nit es traslladarà al Terra Endins Festival.

Per últim, s’oferiran aigües gratuïtament a totes les barres de la festa i durant la rua les colles carrossaires també en disposaran. Marginedas diu que “aquest any no hi haurà el braçalet que permetia gaudir d’aigua gratuïta i, per tant, qualsevol persona la podrà demanar”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació