El CAP de Torelló recorda la limitació de visites al centre

Es pot accedir a l'espai digital ‘La Meva Salut’ i, des de casa, fer els tràmits.  

Publicat 19/05/2020, Torelló - Salut

Els professionals del CAP de Torelló volen recordar a la ciutadania que cal seguir limitant les visites al centre a casos urgents o amb visita acordada prèviament amb el metge per telèfon per evitar aglomeracions. L'horari del CAP de Torelló és de les 8 del matí a les 8 del vespre i s’hi pot contactar enviant un missatge mitjançant la web de programació o bé per telèfon. També es pot accedir a l'espai digital ‘La Meva Salut’ i, des de casa, fer tràmits com ara eConsulta amb el professional sanitari, descarregar-se el pla de medicació (recepta) per anar a la farmàcia, consultar i descarregar-se els resultats de proves, informes i diagnòstics o gestionar l’agenda i demanar o anul·lar visites. Les persones que encara no disposen d'accés a ‘La Meva salut’, ara de forma excepcional, poden demanar el nom d’usuari i contrassenya a l'enllaç canalsalut.gencat.cat/lamevasalut-registre o bé trucant al 900 053 723, de dilluns a divendres, de 8 a 20 h. D'altra banda, si s’ha d'anar al CAP cal recordar que abans i després s’han de de rentar bé les mans, arribar a l'hora de la visita, no abans, i hi ha d'anar la persona que s'hagi de visitar, sola o màxim amb un acompanyant si és imprescindible. En tot moment, cal respectar la distància de seguretat i portar la mascareta quirúrgica posada.

Des del CAP Torelló també volen recordar que, actualment, no fan proves de coronavirus a demanda, només se'n faran segons criteri clínic i en pacients simptomàtics. Per a més informació, podeu consultar la pàgina web canalsalut.gencat.cat/coronavirus.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació