El Carnaval de Terra Endins ja forma part del Catàleg del patrimoni festiu de Catalunya

Aquesta incorporació dota de més visibilitat a la festa, li dóna prestigi i està reconeguda oficialment com a patrimoni festiu.  

Publicat 13/09/2019, Torelló - Cultura
el-carnaval-de-terra-endins-ja-forma-part-del-cataleg-del-patrimoni-festiu-de-catalunya

Foto de la presentació del Carnaval 2019. (Foto: Arnau Jaumira).

El Carnaval de Terra Endins forma part, des de fa uns dies, del Catàleg del patrimoni festiu de Catalunya. Les gestions per incorporar-se dins d'aquest catàleg han estat una iniciativa de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament, amb el suport dels organitzadors del Carnaval. La incorporació del Carnaval al Catàleg del patrimoni festiu de Catalunya dota de més visibilitat a la festa, al mateix temps que li dóna prestigi, ja que està reconeguda oficialment com a patrimoni festiu que cal preservar, difondre i protegir.  

La Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural és l'encarregada de gestionar aquest catàleg, que va ser creat l'any 2006, tot i que les primeres declaracions de patrimoni festiu no es van produir fins el 2008. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació