El Casal d'Estiu UnitsxEducar arrenca amb 427 infants inscrits

Comença aquest dilluns en una iniciativa conjunta de l'Ajuntament,  la Federació d’AMPA’s dels centres educatius, l’Escola Arts Plàstiques i diverses entitats de Torelló. 

Publicat 29/06/2020, Torelló - Societat
el-casal-d-estiu-unitsxeducar-arrenca-amb-427-infants-inscrits

Dijous a la tarda es va fer una reunió de treball amb els responsables del casal a la sala polivalent. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Un total de 427 infants de Torelló participen des d’aquest dilluns al Casal d’Estiu Units x Educar que organitza l’Ajuntament, la Federació d’AMPA’s dels centres educatius, l’Escola Arts Plàstiques i diverses entitats de Torelló. Ho fa amb 427 infants inscrits, repartits en 40 grups i amb un monitor per grup, a més dels directors i responsables del casal. Les famílies dels infants han pogut triar les setmanes d'inscripcions que volien i, de moment, s'ha fet públic el calendari per les cinc primeres setmanes, fins a finals de juliol. A més de la subvenció d'una part del cost per a tots els participants, l'Ajuntament també ha concedit beques de diversos imports per a 96 infants. Dijous a la tarda es va fer a la Sala Polivalent, una reunió de treball amb els responsables del casal, els monitors, les entitats organitzadores i l'Ajuntament per acabar de definir els últims detalls previs a l'estrena del casal. A la reunió hi van assistir l'alcalde, Maçal Ortuño; el regidor de Cultura i Joventut, Xavier Lozano; i el regidor d'Esports i Salut Pública, David Sánchez. El Casal UnitsxEducar està pensat per a infants i adolescents de 3 a 16 anys i estarà en funcionament fins al 10 de setembre. Els infants es reparteixen en grups de convivència de 10 persones com a màxim, amb un monitor per grup. Hi ha sis espais, un d’específic pels infants més petits i tot un seguit d'activitats de lleure, de manera que cada grup va canviant d'espai i d'activitat diàriament. Des de l'organització, s'han previst totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per garantir el bon funcionament del casal. Per facilitar la incorporació de nous infants, s'ha fixat un segon període de reobertura d'inscripcions, que serà del 3 al 8 d'agost.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació