El Casal d'Estiu UnitsxEducar inicia les inscripcions i presenta web i vídeo informatiu

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 19 de juny.

Publicat 11/06/2020, Torelló - Ensenyament
el-casal-d-estiu-unitsxeducar-inicia-les-inscripcions-i-presenta-web-i-video-informatiu

Cartell de les inscripcions.

El Casal d'Estiu UnitsxEducar, organitzat per l’Ajuntament, la Federació d’AMPA’s dels centres educatius, l’Escola Arts Plàstiques i diverses entitats de Torelló, ha fet pública tota la informació pràctica del casal, que es farà del 29 de juny al 10 de setembre. Ha estrenat un web amb tots els continguts i un vídeo informatiu per resoldre dubtes a les famílies. Les inscripcions es poden formalitzar del 10 al 19 de juny. Per agrupar tota la informació en un sol espai, s'ha estrenat una web del casal UnitsxEducar on les famílies podran trobar tota la normativa interna, els protocols de seguretat, una infografia explicativa i un document per resoldre les preguntes freqüents. A més s'ha elaborat un vídeo que repassa tots els dubtes i els aspectes pràctics del casal i que s'ha publicat a la mateixa web i al canal de Youtube del Casal UnitsxEducar.

Pel que fa a les inscripcions estan obertes des de dimecres i s'allargaran fins al 19 de juny a les 12 de la nit. Es faran prioritàriament en línia, en un enllaç que es pot trobar a la web del casal, però també hi haurà l'opció de fer-les presencials al Torelló Jove, sempre amb cita prèvia. També hi ha habilitats telèfons informatius i de suport i un correu electrònic. Per facilitar la incorporació de nous infants, s'ha fixat un segon període de reobertura d'inscripcions, que serà del 3 al 8 d'agost. Les places seran limitades, pel fet que les mesures de seguretat i higiene per prevenir el COVID-19 obliguen a limitar el volum de participants i adaptar-lo als espais on es porta a terme el casal. Cada família podrà triar el període d'inscripció dels seus fills, que serà per setmanes. L'Ajuntament subvenciona una part del cost a tots els participants, de manera que el preu final és de 45 euros per infant i setmana. A més, hi ha previstes beques per aquelles famílies afectades econòmicament pel COVID. S'estudiarà cada cas, per mirar de facilitar al màxim la inscripció de cada infant.

El Casal UnitsxEducar està pensat per a infants i adolescents de 3 a 16 anys, s'iniciarà el 29 de juny fins al 10 de setembre. Funcionarà de dilluns a divendres, de les 9 del matí a la 1 del migdia, tot i que també es podrà contractar el servei d'acollida, de 8 a 9 del matí i d'1 a 2 del migdia. Els infants es dividiran en grups de convivència de 10 persones com a màxim, amb un monitor per grup. Hi haurà deu espais i tot un seguit d'activitats de lleure, de manera que cada grup anirà canviat d'espai i d'activitat diàriament. Des de l'organització, s'han previst totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per garantir el bon funcionament del casal. Diàriament es prendrà la temperatura de monitors i infants. Els responsables i monitors tenen la formació requerida i rebran una formació addicional i especialitzada per extremar les precaucions. A més, també es compta amb la figura de la responsable emocional, una psicòloga esportiva que reforçarà l'equip educatiu en el dia a dia del casal.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació