El Casal d'Estiu UnitsxEducar reobre les inscripcions

Les places són per les dues últimes setmanes d'agost i les dues primeres de setembre.

Publicat 17/07/2020, Torelló - Ensenyament
el-casal-d-estiu-unitsxeducar-reobre-les-inscripcions

El Casal d’Estiu UnitsxEducar reobre les inscripcions amb places per les dues últimes setmanes d’agost i les dues primeres de setembre. Es poden formalitzar del 17 al 27 de juliol. Durant les tres primeres setmanes d’activitats, el casal s’ha desenvolupat amb normalitat i amb una resposta molt positiva dels 427 infants inscrits. Com que la demanda per les dues primeres setmanes d'agost era molt baixa, s'ha decidit que no hi haurà casal les setmanes de 3 i 10 d'agost. I per tant, s'ha avançat la reobertura d'inscripcions amb places disponibles per les dues últimes setmanes d'agost i les dues primeres de setembre. Les inscripcions es faran prioritàriament en línia, però també hi haurà l'opció de fer-les presencials al Torelló Jove, sempre amb cita prèvia. i el correu electrònic infounitsxeducar@gmail.com. Les places són limitades, pel fet que les mesures de seguretat i higiene per prevenir el COVID-19 obliguen a limitar el volum de participants i adaptar-lo als espais on es porta a terme el casal.

Cada família podrà triar el període d'inscripció dels seus fills, que serà per setmanes. L'Ajuntament subvenciona una part del cost a tots els participants, de manera que el preu final és de 45 euros per infant i setmana. A més, hi ha previstes beques per aquelles famílies afectades econòmicament pel COVID. S'estudiarà cada cas, per mirar de facilitar al màxim la inscripció de cada infant.

El Casal UnitsxEducar està pensat per a infants i adolescents de 3 a 16 anys. Funciona de dilluns a divendres, de les 9 del matí a la 1 del migdia, tot i que també es pot contractar el servei d'acollida, de 8 a 9 del matí i d'1 a 2 del migdia. Els infants es divideixen en grups de convivència de 10 persones com a màxim, amb un monitor per grup. Hi ha deu espais i tot un seguit d'activitats de lleure, de manera que cada grup va canviant d'espai i d'activitat diàriament.

Des de l'organització, es mantenen totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per garantir el bon funcionament del casal. Diàriament es pren la temperatura de monitors i infants. Els responsables i monitors tenen la formació requerida i han rebut una formació addicional i especialitzada per extremar les precaucions. A més, també es compta amb la figura de la responsable emocional, una psicòloga esportiva que reforçarà l'equip educatiu en el dia a dia del casal.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació