El CAT córrer a la Mitja Marató de Sitges

El primer del Club en creuar la línia d’arribada va ser Serrat que va ser 36è amb un temps d’1 hora, 18 minuts i 57 segons. 

Publicat 17/01/2019, Sitges - Esports
el-cat-correr-a-la-mitja-marato-de-sitges

Els corredors del CAT que van participar a les maratons. (Foto: CAT).

El Club Atlètic Torelló va participar en diverses maratons aquest passat cap de setmana. És el cas d’Àngel Serrat, Jordi Checa, Jacob Sánchez i Cristina Hernández que van córrer a la mitja marató de Sitges que constava d’un recorregut de 21 quilòmetres al costat del mar. El primer del Club en creuar la línia d’arribada va ser Serrat que va ser 36è amb un temps d’1 hora, 18 minuts i 57 segons. El va seguir Checa a la posició 120 amb una 1 hora, 24 minuts i 6 segons i aconseguint la millor marca personal mentre que Sánchez va entrar al lloc 203 amb 1 hora, 27 minuts i 4 segons. Finalment, Hernández va acabar a la posició 1317 i a la 153 fèmina de la general completant el recorregut amb 1 hora, 54 minuts i 52 segons, també amb la millor marca personal. 

Per altra banda, Montse Pujol va disputar la Mitja Marató de Muntanya l’Albera, a Llançar, i fent un temps de 3 hores i 11 minuts.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació