El CB Torelló rep un guardó de la Fundació Catalana de l'Esport pel projecte 3x3 Interescolar Vall del Ges

Concretament és premiat amb el guardó d'Igualtat d'Oportunitats. 

Publicat 27/09/2019, Torelló - Esports
el-cb-torello-rep-un-guardo-de-la-fundacio-catalana-de-l-esport-pel-projecte-3x3

A l'esquerra, el president de la Fundació Catalana de l'Esport, Pere Sust, i a la dreta, Jordi Sainz, del CB Torelló. (Foto: Jordi Estruch).

El Club Bàsquet Torelló ha estat premiat per la Fundació Catalana de l'Esport  amb el guardó d'igualtat d'oportunitats amb el Projecte del 3x3 Interescolar Vall del Ges que consisteix en fomentar l'esport del bàsquet. Els seus eixos principals són la igualtat d'oportunitats, la cohesió i la integració. Es tracta d’un 3x3 que es juga a les hores del pati a 6 escoles. 5 de Torelló (Fortià Solà, Sagrats Cors, Rocaprevera, Marta Mata, Vall del Ges) i una a Sant Vicenç  (Lloriana). Es disputa durant el segon trimestre i hi participen els alumnes de 3er i 4art, i de 5è i 6è. Al final del trimestre es fa una trobada amb tots els equips de les escoles a la zona esportiva de Torelló. La iniciativa compta amb el suport de les escoles, de l’Ajuntament de Torelló, la Federació Catalana de Basquetbol i la Diputació de Barcelona. Enguany ha celebrat la 4rta edició.

La 3a edició dels Guardons de l’Esport ha tornat a ser un èxit en la presentació de candidatures en les sis categories d’inscripció de projectes disponibles. El guardó d’Igualtat d’Oportunitats reconeix aquells projectes que, a través de la pràctica esportiva i/o l’activitat física, hagin aconseguit millorar substancialment la convivència entre col•lectius, incrementar els nivells de cohesió social i la convivència en el seu entorn més immediat, millorar el reconeixement de persones en situació de risc d’exclusió o fomentar la igualtat entre les persones amb independència de la seva condició social, origen, raça o religió.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació