El CF. Torelló i FC Energia signen un conveni de col·laboració

FC Energia és una empresa catalana que ofereix llum 100% renovable i gas a preu de cost per a les llars i negocis de tot el país.

Publicat 20/11/2020, Torelló - Esports
el-cf-torello-i-fc-energia-signen-un-conveni-de-col-laboracio

El CF. Torelló i FC Energia signen un conveni de col·laboració. A FC Energia es una empresa catalana que ofereix llum 100% renovable i gas a preu de cost per a les llars i negocis de tot el país. FC Energia ha llançat una nova tarifa, la Tarifa Equip, per ajudar al sector esportiu, i en particular el futbol base. La situació de confinament i cessament d’activitat provocada pel COVID ha provocat que diversos sectors, com el de l’esport i especialment el del futbol, hagin plantejat noves maneres d’activar la seva activitat i reposar-se de les pèrdues que aquesta aturada ha suposat. És per això, que des FC Energia aposten per tenir una estreta relació amb el món del futbol i han creat la Tarifa Equip. Aquesta tarifa de llum i/o gas és per als clubs de futbol regionals i simpatitzants; que podran accedir a llum 100% renovable i gas a preu cost. La gent que forma part del CF. Torelló podran gaudir de la col·laboració que es durà a terme amb FC Energía, proveïdora de llum 100% renovable i gas. El club torellonenc, com a part de la Federació Catalana de Futbol, ofereix aquest acord que, tal com diuen dóna suport a l’esport, a la nostra gent i que cuida el planeta i a tots nosaltres.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació