El CHV ja disposa de tots els voluntaris per fer mascaretes i de bona part del material de protecció

Quasi mig miler de persones i també algunes indústries d'Osona s'han ofert per confeccionar mascaretes i bates.

Publicat 23/03/2020, Osona - Salut Pública

Gairebé mig miler de persones s’han ofert voluntàries  per participar en la iniciativa, impulsada pel Consorci Hospitalari de Vic, per ajudar a confeccionar mascaretes i bates. Una mobilització que ha superat totes les expectatives i que s'ha realitzat seguint les indicacions de professionals sanitaris i amb material específic ofert pel propi Servei de Rober del CHV. A dia d'avui, segons expliquen “ja tenim totes les mans necessàries per ajudar-nos en aquesta comesa”.

Així mateix, després de les moltes donacions que han rebut per part d'empreses, autònoms, institucions, entitats i particulars, actualment el CHV disposa d'equips de protecció individual suficients perquè els professionals sanitaris puguin desenvolupar la seva tasca amb seguretat, almenys, durant els propers dies. Tot i això, atès l'elevat ús que s’estan fent d'aquests materials, saben que se'n continuaran necessitant. Per això es demana que qui estigui en disposició d'oferir material i equips de protecció, cal que contacti prèviament per correu electrònic a dirgestio@chv.cat, on l'informaran de les característiques que han de complir els equips i de què es necessita en cada moment. Actualment els principals equips de protecció que necessita l'Hospital Universitari de Vic són mascaretes d'alta protecció FFP2 i FFP3, bates impermeables i ulleres estanques. Des del CHV agraeixen a totes aquestes persones la seva col·laboració, solidaritat i els ànims que ens han fet arribar.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació