El cicle Gaudí projecta ‘Viaje al cuarto de una madre' a Torelló

És un drama amb direcció i guió de Celia Rico. 

Publicat 25/04/2019, Torelló - Societat

‘Viaje al cuarto de una madre’ és la pel·lícula del cicle Gaudí que es podrà veure aquest dijous a les 9 del vespre a la sala de cinema el Casal de Torelló. Amb direcció i guió de Celia Rico i música de Paco Ortega, la cinta és de gènere dramàtic i compta amb la interpretació de Lola Dueñas, Anna Castillo i Pedro Casablanc. Les protagonistes són la Leonor (Anna Castillo) i la seva mare Estrella (Lola Dueñas) que viuen juntes en un petit poble. Es protegeixen i cuiden l’una a l’altre com poden, fins i tot quan s’enfronten a una nova etapa de la vida en què el seu món comú trontolla. Aquest hivern hauran d’emprendre un nou viatge per a deixar de ser mare i filla les vint-i-quatre hores del dia i descobrir qui poden arribar a ser per separat.

El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació