El Cirvianum ajorna la resta d'espectacles de l'actual temporada

Les obres estaven previstes entre els mesos d'abril i maig. 

Publicat 31/03/2020, Torelló - Cultura

El Teatre Cirvianum ha decidit ajornar la resta d'espectacles d'aquesta temporada, previstos pels mesos d'abril i maig, davant l’estat d'alarma per a la contenció del COVID-19. Per això ha actualitzat la informació d'espectacles suspesos anteriorment així com les noves dates pels espectacles ajornats. 'Camí de cavalls’ s’ha ajornat per a la 1a temporada de l'any vinent que es durà a terme entre el gener i el maig del 2021. Es retornaran els diners a totes aquelles persones que tenien entrada. ‘Els ocells’ s’ha traslladat pel 2 d'octubre; el concert de La Principal de la Bisbal s’ha suspès i, per tant, s'han retornat els diners de les entrades adquirides a través del web. Per aquelles persones que van comprar l'entrada a taquilla o bé a les dependències de la regidoria de Cultura, caldrà que esperin a la finalització de l'estat d'alarma i de confinament per recuperar els diners. 'Jeux d'enfants' també s’ha suspès i s'han retornat els diners de totes les entrades. 'El Petit de Cal Eril' s’ha traslladat pel 6 de novembre; 'Bona gent'  s’ha posposat pels dies 1 i 2 d'agost; ‘Xiula’ està pendent de nova data i ‘Germans de sang’ s’ha ajornat pels dies 10 i 11 d'octubre.

Aquelles persones que ja hagin adquirit l'entrada per algun dels espectacles ajornats, a excepció de Camí de cavalls, la poden conservar ja que els servirà per a la nova data proposada. En cas que aquesta no vagi bé, l'Ajuntament de Torelló retornarà els diners a les persones que així ho demanin.

Per a qualsevol consulta en relació als espectacles tant suspesos com ajornats, es pot enviar un correu a l'adreça electrònica cirvianum@ajtorello.cat.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació