El coach Carles Ventura parla sobre com motivar els fills en els estudis a Torelló

La xerrada va reunir una vintena de persones al Marta Mata. 

Publicat 02/04/2019, Torelló - Ensenyament
el-coach-carles-ventura-parla-sobre-com-motivar-els-fills-en-els-estudis-a-torello

Carles Ventura durant la xerrada a Torelló. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Una vintena de persones van assistir a la xerrada amb el coach de joves Carles Ventura que es va fer dijous passat a l’Institut Escola Marta Mata de Torelló. Durant la seva intervenció, Ventura va fer reflexionar als assistents sobre com motivar als fills en els estudis, partint de la base que “educar des de la por és molt difícil” i que per ajudar-los “hem de conèixer quines són les seves inquietuds, quines són les seves habilitats i així poder ajudar-los a descobrir què han de fer per aconseguir els seus somnis”. El coach de joves també va voler fer reflexionar als presents sobre la imatge que tenen els joves del món adult, remarcant que “només els ensenyem que ser adults és tenir obligacions, i també els hauríem de mostrar la part positiva”. En aquest sentit, Ventura va insistir “en la importància del reconeixement, perquè permet créixer”. A més, va defensar que “és molt important apreciar les coses que fan bé els joves i, no només, les que fan malament”.

La xerrada estava emmarcada dins del Cicle de xerrades i activitats pel curs 2018-2019 organitzades per la Federació d'AMPES, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Torelló. 

La propera convidada del Cicle de xerrades i activitats per a les famílies serà la periodista Eva Millet, especialitzada en educació. La pronunciarà el proper dijous 11 d'abril, a partir de 2/4 de 9 del vespre a l'escola Rocaprevera sota el títol ‘Educar híper o educar bé’.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació