El comerç de Sant Vicenç regalarà 6 àpats entre els seus clients

Es tracta de la campanya de Nadal anomenada 'Per Nadal, tens un regal'. 

Publicat 13/12/2019, Sant Vicenç - Comerç

‘Per Nadal, tens regal’ és el nom de la campanya de Nadal que impulsa el comerç de Sant Vicenç. A partir de dilluns i fins el 7 de gener, els comerços de Sant Vicenç, Vila-seca i Borgonyà regalaran entre els seus clients 6 àpats per a dues persones en els diferents restaurants del municipi. La iniciativa, que es porta a terme des de l’Ajuntament amb el suport del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, pretén “fidelitzar i premiar el client de compra de proximitat i de dia a dia”. També “vol donar a conèixer entre nous clients la varietat de botigues i establiments de serveis dels que disposa el municipi a partir de la participació en un sorteig”. Cada client podrà dipositar el seu tiquet de compra en una de les bústies que trobarà repartides ens els 22 establiments participants i d’aquesta manera optarà a un sopar per a dues persones en un dels restaurants del municipi. 

La campanya va acompanyada de l’adequació d’un local buit localitzat dins del centre comercial urbà, actualment en lloguer, que s’utilitzarà com a suport per anunciar la campanya i per mostrar que el local “està disponible utilitzar-lo com a local comercial per ampliar l’oferta comercial actual”.

Per altra banda, l’Ajuntament també publicarà un calendari de l’any 2020 centrat en el comerç del poble, i en el qual cada mes es destinarà a destacar un o dos establiments del municipi i que es distribuirà a través de les botigues.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació