El concert de Cesk Freixas reuneix 200 persones

Es va fer dijous al vespre als jardins del cementiri en el marc del Festival d'Estiu. 

Publicat 17/07/2020, Sant Vicenç - Cultura

Prop de 200 persones van assistir al concert de Cesck Freixas que es va fer aquest dijous al vespre en el marc del Festival d’Estiu de Sant Vicenç i que es va acabar traslladant als jardins del cementiri, un espai que permetia “aplegar molta més gent”, segons el regidor de Cultura, Pau Fernández. I és que inicialment estava previst fer-lo a la plaça de l’Ajuntament però als jardins” oferien un espai més apte per garantir les mesures sanitàries”. Fernández destaca que va ser un concert “íntim i molt proper”. Freixas va començar cantant ‘L’arbre del demà’, de l’àlbum Protesta (2014), i el repertori va continuar amb Festa Major (2019), ‘La petita rambla del poblesec’ i va acabar amb ‘Heura’ dins el disc Proposta (2017).

Dijous vinent vinent serà el torn de l’humorista de Vic Xevi Font que pronunciarà el monòleg ‘Societat Limitada, a ¼ de 10 del vespre al Casal Cultural de Borgonyà. La darrera proposta, pel 30 de juliol’ serà la tradicional caminada nocturna.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació