El Consell Comarcal impulsa una borsa de treball per a empreses relacionades amb la Covid-19

Falten persones treballadores en diferents àmbits de l'administració pública i de manera puntual. 

Publicat 07/04/2020, Osona - Societat
el-consell-comarcal-d-osona-impulsa-una-borsa-de-treball-de-persones-disposades-a-treballar-en-empreses-relacionades-amb-la-covid-19

El Consell Comarcal d’Osona posa en marxa una borsa de treball de persones disposades a treballar en empreses relacionades amb la Covid-19 i, per tant, donen veu a la crida que fa el govern de la Generalitat. El motiu és per la manca de persones treballadores en diferents àmbits de l'administració pública, de manera puntual i com a conseqüència dels efectes de la pandèmia. Per això, s'està impulsant una borsa de treballadors/ores en atur de la comarca per a ser contractades en aquelles residències o altres empreses que ho necessitin relacionades amb la COVID-19.

Els llocs de treball pels quals es necessita personal són auxiliars sanitaris, auxiliars de gerontología, personal de neteja, treballadors/ores Familiars, infermers/eres (només persones titulades), educadors/ores Socials (només persones titulades), treballadors/ores Socials (només persones titulades) i integradors/ores Socials (només persones titulades).

Des d’aquest dilluns mateix es posa a disposició l'adreça electrònica covid19@ccosona.cat exclusivament per a empreses que necessitin personal. El Consell Comarcal d'Osona facilitarà el  contacte de les persones que hagin manifestat la seva voluntat de treballar. També per a persones en situació d'atur (incloses les afectades per ERTOs) que mostrin la seva voluntat de ser contractades per a treballar en feines relacionades amb la COVID-19.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació