El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura es reuneix amb l'OPE de Manlleu per estrènyer vincles

La trobada va servir per posar en comú noves vies de comunicació entre les dues institucions.

Publicat 22/06/2020, Torelló - Promoció Econòmica
el-consorci-de-la-vall-del-ges-oris-i-bisaura-es-reuneix-amb-l-ope-de-manlleu-per-estrenyer-vincles

La reunió es va fer a la sala d'actes de La Cooperativa. (Foto: Ajuntament de Torelló).

El Consorci de la Vall del Ges, ORís i Bisaura i l’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu (OPE ) van mantener divendres una trobada de treball per posar en comú noves vies de comunicació entre les dues institucions que es va fer a la sala d’actes de la Cooperativa de Torelló. De fet,  ja col·laboren des de fa temps en diversos projectes i ara s'ha volgut posar en comú en una reunió aquesta bona entesa a nivell tècnic i polític.

El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i l'OPE de Manlleu són referents a Osona nord en diversos projectes de Promoció Econòmica i, des de fa temps, col·laboren estretament per mirar d'ampliar la visió conjunta i supramunicipal en àmbits com la dinamització del teixit empresarial, el suport i la formació a les empreses i persones emprenedores o el foment i sensibilització de la cultura emprenedora.

La trobada va comptar amb la participació de l'alcalde de Torelló, Marçal Ortuño; l'alcalde de Sant Quirze de Besora i president del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, David Solà; la regidora de Promoció Econòmica de Torelló, Mercè Faja; el regidor de Promoció Econòmica de Manlleu, Eudald Sellarès; la gerent del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, Natàlia Pérez; la Coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica, Betlem Parés; així com diversos tècnics de les dues institucions.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació