El Departament d'Educació ajorna la preinscripció escolar i la selectivitat

La preinscipció escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària es posposa fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat.

Publicat 18/03/2020, Catalunya - Ensenyament
el-departament-d-educacio-ajorna-la-preinscripcio-escolar-i-la-selectivitat

El Departament d’Educació de la Generalitat ha decidit ajornar la preinscipció escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat. La suspensió de les classes i el tancament del centres pel coronavius va fer inviable continuar amb la jornada de portes obertes a les escoles i instituts. D’aquesta manera Educació ha decidit posposar la preinscripció. En condicions normals s’havia d’haver realitzat entre el 23 de març i l’1 d’abril amb el sorteig per desampatar el 5 de maig i les matriculacions estaven previstes del 16 al 22 de juny. També dimarts es va anunciar que s’ajorna la selectivitat.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació