El Festus canvia de dates i se celebrarà a finals de maig

El motiu és per no coincidir amb la resta de festivals i evitar l'excés de calor. 

Publicat 10/10/2019, Torelló - Festes i Fires
el-festus-canvia-de-dates-i-se-celebrara-a-finals-de-maig

Imatge de l'edició passada del Festus. (Foto: Festus).

La 23a edició del Festival d’Arts al Carrer de Torelló, el Festus, canvia de dates i se celebrarà el 29 i 30 de maig. El motiu d’aquest avançament en el calendari respecte d'altres anys, quan se solia celebrar durant el mes de juliol, té un doble objectiu, segons explica el coordinador del Festus, Blai Marginedas: “Avançar-se a l'onada de festivals i activitats culturals que es concentren durant les dates d'estiu i no tenir problemes per l'excés de calor que sol fer durant el mes de juliol”. 

Per altra banda, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Torelló ja ha obert el període de recepció de propostes per l'edició 2020 que estarà obert fins al proper 31 d'octubre. S'hi poden presentar companyies i artistes de teatre, circ, dansa, música i arts visuals amb propostes que es puguin realitzar al carrer. Les propostes s'han de fer arribar per escrit al correu electrònic festus@ajtorello.cat.                          

 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació