El Gran Recapte d'aliments serà virtual a causa de la pandèmia

Es portarà a terme el 20 i 21 de novembre i divendres es presentarà en roda de premsa.

Publicat 22/10/2020, Catalunya - Solidaritat

Aquest any el Gran Recapte passarà a ser virtual a causa de la situació de pandèmia provocada per La Covid-19. Se celebrarà els dies 20 i 21 de novembre, però les donacions monetàries a la caixa dels supermercats estaran actives des del dilluns 16 del mateix mes. També es podran fer donacions a través del web www.granrecapteonline.com. Els organitzadors assenyalen que caldran persones voluntàries, per en menor nombre, que faran d’ambaixadors informant als clients del nou format de la donació.

El Gran Recapte és un dels moviments ciutadans d'acció solidària més important que hi ha actualment a Catalunya. Durant onze edicions el Gran Recapte ha servit per a generar consciència sobre l'existència d'una pobresa tan severa en el nostre entorn, que no permet garantir el dret a una alimentació suficient i saludable. Degut a la irrupció de la pandèmia COVID, els Bancs dels Aliments s'ha vist obligats a modificar la campanya i fer-la virtual. Es continuarà duent a terme als punts de recollida habilitats als supermercats i caldran persones voluntàries, però en un context diferent al d'edicions anteriors.

La 12ª edició es presentarà aquest divendres a 2/4 de 12 del migdia a la seu del Banc d’Aliments de Barcelona. S’explicaran totes les novetats de la campanya i el balanç de l'impacte COVID en l'activitat dels Bancs dels Aliments. Hi participaran , Roser Brutau, presidenta de la Federació Catalana de Bancs dels Aliments junt amb Lluís Fatjó-Vilas, director del Banc dels Aliments de Barcelona;  Sabine Hindersin, responsable de les campanyes solidàries del Banc dels Aliments; Félix Valle, responsable del projecte d'ajuts de Prohabitatge i Rafael Martínez Buñuel, president de l'Associació De Veí a Veí.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació