El Museu de la Torneria acull la 9a Mostra de Cinema Internacional de Cinema Etnogràfic

Porta per títol 'Josep Rifà, de la gúbia a la càmera de vídeo' i es farà a les 7 de la tarda. 

Publicat 25/10/2019, Torelló - Política

El Museu de la Torneria serà la seu on aquest divendres a les 7 de la tarda es farà la 9a Mostra de Cinema Internacional de Cinema Etnogràfic: ‘Josep Rifà, de la gúbia a la càmera de vídeo’. Per assistir-hi no cal inscripció prèvia, però l’aforament és limitat. 

Josep Rifà i Benet, germà del conegut pintor torellonenc Joan Rifà i fill de torner, ha estat torner de professió tota la seva vida. Va aprendre a tornejar amb la gúbia a Can Rosset i, amb el seu company, Joan Oller, van muntar torneria pròpia amb el nom de torneria RIOLL. Rifà es va aficionar a filmar als anys vuitanta i noranta tot allò que més l’atreu; el romànic, la natura i, concretament els ocells migratoris a la Vall del Ges. També ha filmat viatges i alguns esdeveniment pròpiament locals. El seu perfil permet seguir hores i hores de filmació amateur. 

L’activitat estava programada per divendres passat però a causa de la vaga general convocada es va ajornar.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació