El Museu de la Torneria celebra el Dia Internacional dels Museus

Per a l'ocasió s'han organitzat diverses activitats tant per dissabte com per diumenge. 

Publicat 17/05/2019, Torelló - Cultura
el-museu-de-la-torneria-celebra-el-dia-internacional-dels-museus

Cartell de l'activitat.

El Museu de la Torneria de Torelló s’afegeix al Dia Internacional dels Museus que se celebra aquest cap de setmana i per a l’ocasió ha organitzat diverses activitats. Dissabte durant tot el dia i diumenge al matí, hi haurà jornada de portes obertes a l'equipament de les 11 del matí a les 2 del migdia i de les 4 a les 6 de la tarda. A les 12 del migdia es presentarà la Joia del Museu 2019, que és el llibre comptable de Pere Ribas i Vilar (1840-1842), magatzemaire de mercaderies de torneria. En el volum, es mostra la seva relació amb Segimon Benet, torner torellonenc establert a Mataró, i els setze petits tallers de torneria de la Vall del Ges que li fabricaven els objectes. També dissabte, a les les 6 de la tarda, el Museu de la Torneria acollirà l'espectacle de poesia i música ‘Camins del Paradís’. Anirà a càrrec de Valentí Maymó (rapsode i tenora) i dramatúrgia de Jordi Lara, en una activitat l'organitza l'Agrupació Sardanista de Torelló dins dels 50 anys de l'Aplec de Primavera.

Pel que fa a la jornada de diumenge, durant el matí, de 2/4  d’11 a les 2 del migdia, hi haurà jornada de portes obertes. I als voltants del Museu acolliran, de 12 a 2 del migdia, una trobada de Seat 600 organitzada per Clàssics del Bages. Els cotxes es podran veure estacionats al carrer de la Pau i a la plaça dels Torners.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació