El NC Torelló obté 8 medalles d’or, 5 de plata i 2 de bronze al Trofeu Vila de Lloret de Mar

Els nedadors més petits del club van disputar la 1ª Jornada del Campionat d’Osona també amb bons resultats. 

Publicat 04/02/2020, Torelló - Esports
el-nc-torello-obte-8-medalles-d-or-5-de-plata-i-2-de-bronze-al-trofeu-vila-de-lloret-de-mar

El primer equip del NC Torelló. (Foto: NC Torelló).

Bones marques del NC Torelló al Trofeu Vila de Lloret de Mar disputat el cap de setmana passat. L’equip  va obtenir 8 medalles d’or, 5 de plata i 2 de bronze. Les medalles d’or torellonenques les van aconseguir Aina Fontserè en els  200 lliure, 100 lliure i 100 papallona; Paula Pavillard en els 100 i 200 braça; Magí Pijoan en els 100 i 200 esquena i Laia Rubio en els 200 papallona. Cal ressaltar les dues medalles de Pavillard que li permeten obtenir la mínima pels campionats d’Espanya júnior d’hivern. 
Pel que fa a les 5 medalles d’argent les van obtenir Toni Ramos en els 100 i 200 lliure, Paula Pavillard en els 200 esquena, Ainhoa Benavente en els 200 papallona i Laia Rubio en els 100 papallona. Ramos va batre el rècord del club en la categoria de 15 anys. Finalment, Bernat Esteban en els 200 papallona i Sílvia Adam en els 200 esquena es van penjar les medalles de bronze. 

Des del NC Torelló assenyalen que “la valoració global de la competició va ser molt positiva, ja que la majoria dels nedadors van obtenir registres iguals o millors dels que tenien”. L’expedició torellonenca la va completar Èrik Molina, Èric Sánchez, Dani Sánchez, Gerard Bautista, Lluc Merino, Andreu Fernández, Bruna Rubiejo i Júlia Aparicio. 

Per altra banda, els més petits del club van disputar la 1ª Jornada del Campionat d’Osona, que enguany organitza el NC Torelló. Des del club torellonenc destaquen que els nedadors “van evidenciar una millora tècnica important, essent el club que menys desqualificacions, només dues, va patir per part dels àrbitres”. En aquesta categoria les desqualificacions són freqüents ja que els nens encara no tenen un domini tècnic prou ferm de tots els aspectes. A més, afegeixen que “van ser capaços de millorar els seus registres acreditats en el 77% de les vegades que van saltar a l’aigua a competir”. Concretament, de les 26 proves nedades amb la marca prèviament acreditada, en vint ocasions van millorar la marca i només en sis no ho van aconseguir, i sempre per molt poc. Destaquen les posicions de podi assolides per Pol Gil que va ser primer en els 25 braça; Cristina Campos segona en els 50 esquena, Sergi Bautista segon en els 50 esquena, Pol Pavillard tercer en els 50 braça i Dan Gil tercer en els 50 braça. 
El Trofeu Vila de Lloret de Mar és puntuable pel circuit Girosona i va comptar amb la presència de tots els clubs de Girona i Osona, a banda del Mataró, Premià i Cabrera de Mar que es van afegir al trofeu. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació