El ple de Sant Vicenç aprova diverses modificacions de crèdit per a realitzar inversions

Es farà una actuació als vestidors del camp de futbol, s'instal·larà aire condicional al Casal d'Avis o s'habilitarà una zona de lleure per a gossos. 

Publicat 27/09/2019, Sant Vicenç - Política

El ple de l’Ajuntament de Sant Vicenç va aprovar dijous al vespre diverses modificacions de crèdit per a realitzar inversions. Es tracta de la reforma del camp de futbol i concretament contempla una actuació als vestidors. Segons l’alcalde, Èric Sibina, “passarem de tenir una instal·lació d’alt a baix risc”. També es col·locarà aire condicionat al Casal de la Gent Gran. Sibina diu que “la calor d’aquest estiu ens han fet veure que era necessari”. A més, es contempla la instal·lació de panys electrònics en els edificis municipals que permetrà “que a partir d’ara amb una sola clau es pugui obrir la totalitat dels equipaments”. Per últim, s’habilitarà una zona de lleure per als gossos, un projecte que l’equip de govern de Sumem portava al programa electoral. 

La sessió plenària també va donar llum verda al compte general de l’exercici del 2018. L’alcalde diu que “els números són bons ja que es compta amb 1.200.000 euros de tresoreria”. Segons afegeix “tenim un bon marge per fer les inversions futures que volem pel nostre municipi”. 

En l’apartat de mocions se’n va aprovar, per unanimitat, una en suport de l’emergència ambiental, climàtica i de residus i a la 3a vaga pel clima del 27S. Èric Sibina afirma que “som conscients que no s’està parlant de canvi climàtic sinó d’una situació d’emergència” i que des de les administracions faran “tots els passos i suport que faci falta perquè tinguem un món millor.La segona moció va ser contra el tall de subministrament elèctric a les famílies amb deute a Endesa i altres companyies. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació