El ple no admet el recurs de reposició interposat per Sorea per delegar la gestió de l'aigua al CCO

Aquest punt es va aprovar per unanimitat de tots els grups. 

Publicat 26/03/2019, Torelló - Política

Tots els grups de l’Ajuntament de Torelló van aprovar per unanimitat en el ple no admetre el recurs de reposició interposat per SOREA contra l'acord del ple de gener de delegar a favor del Consell Comarcal la gestió del servei de subministrament d'aigua en baixa. El portaveu de la CUP, Francesc Manrique, va manifestar que “el recurs està carregat de burocràcia amb l’objectiu de posar les coses difícils als ajuntaments que volen que deixin de fer beneficis amb la gestió de l’aigua”. El cupaire va recordar però que ells apostaven “per una gestió pública i directa de l’aigua i retornant el poder als municipis”. Manrique va aprofitar també per demanar que l’equip de govern convoqui la comissió de l’aigua que “sembla que està oblidada” i que es tractin “totes aquestes informacions”. 

Per la seva banda, el portaveu d’ERC-Jpt, Jordi Casals, va recordar que “tots ens imaginàvem que això passaria” i va titllar de “lamentable” que Sorea reaccioni “contra les decisions que es prenen en un ple i sobre com és millor gestionar l’aigua”.

Finalment, l’alcalde, Santi Vivet, va intervenir en aquest punt i va manifestar que segons Sorea “els hi aportem un prejudici prenent aquesta decisió”. A més, va afegir que “el que estem fent és donar-los una gestió que a dia d’avui no hem de fer perquè estem en pròrroga i que ells voldrien anar allargant”. L’alcalde va concloure que “estem treballant amb els serveis jurídics del Consell Comarcal”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació