El reglament regulador d'accés al casc antic es portarà al ple abans d'acabar l'any

Ho va dir el regidor d'Obres, Arnau Jaumira, en el ple de dilluns, que també va afegir que la pandèmia "l'ha fet aturar".

Publicat 08/10/2020, Torelló - Política

El regidor d’Obres, Arnau Jaumira, va explicar en el ple, a proposta d’una pregunta formulada per la CUP Torelló-Som Poble i de JxCat, en quin punt es troba el reglament regulador d'accés al casc antic, així com també es van interessar pel funcionament de les pilones. Jaumira va explicar que precisament dilluns va entrar en funcionament la pilona del carrer Ges d’Avall i que no estava activada perquè “hi havia sol·licituds de comandaments pendents d’entregar”. Per tant, es va decidir aturar-la “fins que tots els veïns i veïnes poguessin disposar dels aparells”.L’altra pilona que també funciona és la del carrer del Pont, mentre que la del pas de La Sagrera i del carrer Rocaprevera “estan pendents de reparació”.

Pel que fa el reglament regulador de l'accés al nucli antic de Torelló, Jaumira va assegurar que la intenció de l’equip de govern “és tornar-lo a portar al ple abans d’acabar l’any”. Alhora va afegir que “durant tot aquest temps hem intentat reconduir-ho i aconseguir suports, però ha aparegut la pandèmia i ens ha fet decidir aturar-ho un temps, bàsicament perquè suposa fer tràmits que la ciutadania voldrà fer presencialment i ara no estan per aquest tema”. Pel que fa algunes de les càmeres “es van retirar a causa d’un acte de vandalisme ja que es van ruixar amb esprai”. El regidor d’Urbanisme va dir que “ens plantegem col·locar-les de manera que no siguin tan accessibles”. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació