El Teatre Cirvianum acollirà diumenge l'espectacle de circ 'Mur'

Nou artistes mostraran diverses disciplines circenses, en el que vol ser un exemple de la superació dels límits físics i mentals. 

Publicat 12/04/2019, Torelló - Cultura
el-teatre-cirvianum-acollira-l-espectacle-de-circ-mur

Un dels números de l'espectacle.

‘Mur’ és l’espectacle de circ que es podrà veure aquest diumenge a les 6 de la tarda al Teatre Cirvianum de Torelló. Nou artistes mostraran diverses disciplines circenses, en el que vol ser un exemple de la superació dels límits físics i mentals. Quique Maltas, per exemple, fa malabars amb pilotes, maces, diàbolo i també hi practica beatbox, una base rítmica musical feta amb la boca. Es tracta d’un muntatge visual, poètic i integrador que fa servir l’arquitectura efímera per reflexionar sobre les limitacions, físiques i mentals, i la capacitat humana de sobreposar-hi. És un espectacle inclusiu que té la peculiaritat que alguns dels seus artistes tenen diversitats funcionals.  També és una performance visual, circense, amb música en directe i molt d’humor.

L’obra, de la (Cia)3, està dirigida per Nacho Flores i interpretada per Circ Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo), integrada per persones amb diversitat funcional; Circ Vermut (Jordi Mas i David Candelich); l’acròbata Alberto Munilla; l’il•luminador Xavier Valls, i Elisa Echegaray, responsable del vestuari. Martí Cano, David de la Rosa, Urània Estelrich i David Lafuente donen suport als intèrprets damunt l’escenari. 

Per altra banda, dos artistes de la companyia van ser dimecres passat a l'Institut Cirvianum per mostrar als joves un petit tastet de l'espectacle. Quique Maltas i Jordi Mas van fer una exhibició de quinze minuts mostrant la seva destresa amb els malabars. Després, els dos artistes van animar als estudiants a assistir a la representació de ‘Mur’, “un espectacle per a tots els públics i que vol trencar barreres i anar més enllà”, segons van explicar. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació