El Teatre Cirvianum ajorna més espectacles

La decisió s'ha pres després que s'ha prolongat l'estat d'alarma per quinze dies més.

Publicat 24/03/2020, Torelló - Cultura

El Teatre Cirvianum de Torelló ha suspès i ajornat diversos espectacles de la seva programació, després que s’hagi anunciat la prolongació, per quinze dies més, de l’estat d’alarma. D’aquesta manera la programació del Cirvianum s’ha vist considerablement alterada. Els espectacles afectats són ‘Camí de cavalls’ (ajornat al 16 d’abril) i ‘Els ocells’ (ajornat al 2 d’octubre). En ambdós casos serviran les mateixes entrades o es tornarà l’import si no va bé el canvi de data. Pel que fa el concert de La Principal de la Bisbal s’ha suspès. Per tant, es retornarà l’import de les entrades comprades per internet i qui va comprar-les presencialment, se l’avisarà personalment quan torni a funcionar amb regularitat l’àrea de Cultura. ‘Jeux d’enfants’ també s’ha suspès i es retornarà l’import de les entrades. El Petit de Cal Eril (ajornat al 6 de novembre): serviran les mateixes entrades o es tornarà l’import si no va bé el canvi de data. ‘Bona gent’ de Quim Masferrer s’ha traslladat la sessió del 4 d’abril a l’1 d’agost i la del 5 d’abril al 2 d’agost. Serviran les mateixes entrades o es tornarà l’import si no va bé el canvi de data.


Aquelles persones que ja hagin adquirit l’entrada per algun d’aquests espectacles, la poden conservar, ja que els servirà per a la nova data proposada. En cas que aquesta no vagi bé, es retornarà l’import de les entrades a qui ho demani.

Per a qualsevol consulta amb relació als espectacles suspesos, cal adreçar-se al correu electrònic cirvianum@ajtorello.cat o bé al telèfon de l’àrea de Cultura.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació