El Teatre Cirvianum reprèn la programació a partir de dilluns

El Procicat va aprovar la reobertura dels teatres sempre que ho facin al 50% del seu aforament i amb un màxim de 500 localitats.

Publicat 20/11/2020, Torelló - Cultura
el-teatre-cirvianum-repren-la-programacio-a-partir-de-dilluns

El Teatre Cirvianum de Torelló reprendrà la programació a partir de la setmana que ve després que la Generalitat decretés el tancament de tots els equipaments culturals del territori amb l’objectiu de fer baixar la corba de la pandèmia. D’aquesta manera es van haver de suspendre tots els espectacles que hi havia durant les setmanes afectades per aquesta mesura, així com també es interrompre la venda d’entrades pels espectacles que quedaven pendents fins a final de la temporada. Aquest dijous, el comitè tècnic del Pla d’Emergències de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) ha aprovat que els teatres puguin recuperar part de la seva activitat a partir de dilluns i sempre que ho facin al 50% del seu aforament i amb un màxim de 500 localitats. D’aquesta manera, el proper divendres, es podrà veure la proposta musical ‘Records a Broadway’ de la Nota Teatre on es cantaran trenta temes de teatre musical a quatre veus. Es tracta de diferents etapes de Broadway des del naixement, passant per l’època daurada, fins a l’actualitat, interpretats, ballats i acompanyats instrumentalment en directe per quatre actors, sota la direcció escènica d’Antoni Font i amb arranjaments d’Arnau Tordera. Les melodies que han marcat la història del vell i del nou Broadway pugen a l’escenari en català en un musical de petit format per homenatjar i reivindicar el teatre musical. I pel que fa el diumenge serà el torn de Dintríssim, la proposta del grup Xarxa de Torelló i Xiula.  L’espectacle és un concert teatralitzat on les noves cançons de Xiula es combinaran amb alguns dels clàssics del grup. A través de la música, l’humor i acompanyats per projeccions anatòmiques sorprenents, els Xiula s’enfrontaran al sucre, vibraran amb els polls, gaudiran d’una meditació màntrica col·lectiva, rapejaran sobre la verdura i el peix, i tractaran altres temes que afecten a tots i totes, com els mocs o les pantalles. Respecte els espectacles afectats pel tancament, El Petit de Carl Eril i El Brugarol es tornaran a programar a la temporada de primavera del 2021 mentre que Espejismo es podrà veure el 18 de desembre.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació