El Tennis Taula Torelló de segona nacional perd contra el CPP Igualada

L’equip de segona provincial, en canvi, va guanyar per 5 a 1 davant Els Lluïsos de Gràcia.

Publicat 19/12/2019, Torelló - Esports
el-tennis-taula-torello-de-segona-nacional-perd-contra-el-cpp-igualada

Els jugadors escolars. (Foto: TT Torelló).

L’equip de segona nacional del Tennis Taula Torelló va perdre per 4 a 2 contra el CPP Igualada. Gerard Font va fer dos punts mentre que David Avilés i Dani Zamora no van poder puntuar. 

Per la seva banda, l’equip de segona provincial va guanyar per 5 a 1 davant Els Lluïsos de Gràcia “amb un molt bon partit”, assenyalen des del club torellonenc. 

Pel que fa l’equip de tercera provincial, format pels jugadors de la pedrera, es va imposar per 4 a 3 al CTT Sant Feliu de Codines i segueix sent líder indiscutible de la categoria. El grup ha guanyat tots els partits disputats fins al moment. 

Finalment, els jugadors escolars del Torelló van participar al Campionat Intercomarcal de Tennis Taula que es va celebrar a Tona el cap de setmana passat. El resultat més destacat va ser que Ausiàs Bargay va ocupar la tercera posició del nivell A. Els altres jugadors que hi van competir van ser Joan Jorquera, Ivan Francos, Dani Carrasco, Arnau Ramírez, Damià Sala, Said Ghoulla, Pol Manrique, Carles Fabre , Roger Valien, Biel i Aniol Hormigón.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació