El Torelló Jove impulsa tres xerrades d’orientació acadèmica i professional a l’Institut Cirviànum

La primera es farà aquest divendres i l'11 i 12 de desembre. 

Publicat 27/11/2019, Torelló - Societat

L’Institut Cirviànum de Torelló organitzarà tres xerrades, una per trimestre, d’orientació acadèmica i professional adreçada a l’alumnat de primer de Batxillerat d'aquest centre educatiu. 

Aquesta proposta sorgeix de les tutores de primer de Batxillerat que observen que l’alumnat agrairia tenir més informació dels diferents estudis postobligatoris existents, les vies d’accés i la continuïtat d’aquests estudis. En acabar la secundària obligatòria ja van prendre una decisió important triant els estudis que estan cursant actualment, però segueixen estant en el procés d’anar perfilant el seu futur acadèmic i professional vinculat a les seves competències. 

Les xerrades es faran en dies i hores de tutoria i, tenint en compte que hi ha tres grups per classe, cada xerrada es repetirà  tres vegades. Les dates de la primera seran aquest divendres i els dies 11 i 12 de desembre per fer un recorregut sobre els diferents ensenyaments postobligatoris superiors no universitaris (Cicles Formatius d'FP i ensenyaments de règim especial) i els Graus Universitaris. Es posarà un especial èmfasi en els Cicles. La segona xerrada, prevista pel mes de març del 2020 i la tercera, al mes de juny de 2020, seran per conèixer els graus universitaris per branques, les vies d’accés o la durada. Aquestes xerrades d’orientació acadèmica i professional que es fan a les aules podran acompanyar-se d’una orientació més personalitzada al servei del Torelló Jove.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació