El Torelló Jove promourà l'educació per a la salut a les escoles

Des de la Diputació de Barcelona s'han concedit 39 activitats al municipi

Publicat 14/01/2020, Torelló - Joventut
el-torello-jove-promoura-l-educacio-per-a-la-salut-a-les-escoles

El Torelló Jove.

El Torelló Jove coordinarà 39 activitats d’educació per a la salut a les escoles del municipi que es realitzaran al llarg d’aquest any. Concretament es portaran a terme al Vall del Ges, Doctor Fortià Solà, Sagrats Cors, IE Marta Mata i Institut Cirvianum.

 

El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, a través de la Unitat de Promoció de la Salut, proporciona als ajuntaments recursos per desenvolupar accions dirigides a millorar la salut de l’alumnat a través de la promoció d'hàbits i estils de vida saludables. A l'Ajuntament de Torelló se li han concedit 39 activitats de les 45 que es van sol·licitar.

 

Entre aquests recursos, hi ha les activitats d’educació per a la salut, que s’ofereix any rere any als ens locals de la demarcació de Barcelona. Són activitats que inclouen tallers i xerrades perquè els ajuntaments les puguin integrar en els programes de salut i l’entorn educatiu. Les activitats que s’ofereixen estan dirigides a enfortir les habilitats i capacitats de les persones, per tal que adoptin hàbits saludables, que permetin incrementar el seu control sobre la salut, i en conseqüència millorar-la. La metodologia es basa en mètodes d’aprenentatge dinàmics, que estimulen i motiven la participació, generant un espai d’intercanvi, reflexió, debat i aprenentatge. Totes les activitats estan agrupades per temàtiques com l’alimentació, sexualitat, prevenció i addiccions, benestar emocional, cura del cos i autoprotecció, i els grups destinataris s’ofereixen per cicles educatius.

L’import de les activitats ascendeix a 5.410,90 euros, cost que assumeix totalment la Diputació de Barcelona.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació