Suspesa la circulació de trens entre Vic i Puigcerdà

Entre La Garriga i Vic hi ha servei alternatiu per carretera. 

Publicat 22/01/2020, Torelló - Transport

Es manté suspesa la circulació de trens entre Vic i Puigcerdà mentre que entre La Garriga i Vic hi ha servei alternatiu per carretera. El servei ja es va suspendre dimecres per les condicions meteorològiques adverses. Adif informa que s’han produït despreniments i caiguda d’arbres que obstaculitzen la via, a banda d’acumulació d’aigua en diversos punts, com el túnel de Vic en el qual hi ha més de un metre d’aigua sobre el carril. Adif ha mobilitzat tots els equips tècnics i materials disponibles per a desplaçar-se als punts més crítics a fi d’avaluar els danys i realitzar les operacions necessàries per al restabliment de la circulació en el menor termini possible.

Pel que fa dimecres al matí hi va haver problemes de circulació al túnel de Bracons, a la C-37. Per això es va tallar durant unes hores en els dos sentits de la circulació per esllavissada, provocant llargues cues de 18 quilòmetres que van fer desviar el trànsit per Torelló. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació