El Xandri premiat pel projecte 'Materialoteca'

El centre santperenc ha aconseguit el primer guardó en el programa 'La Ciència i els Infants' que concedeix la Universitat de Manresa.

Publicat 13/06/2022, Sant Pere - Ensenyament

L’IE Josep Maria Xandri de Sant Pere ha guanyat el primer premi en el programa 'La Ciència i els Infants' que concedeix la Universitat de Manresa. Amb motiu de l’any internacional del vidre, els alumnes del centre santperencs han treballat “diferents aspectes vinculats amb aquest material per tal de conèixer i descobrir-ne les seves propietats,  possibilitats o utilitats”, expliquen. En el marc d'aquest treball, la comunitat de petits, “va fer un projecte especial, la ‘Materialoteca, un recurs que permet poder experimentar amb les propietats dels materials a partir d'objectes de la vida quotidiana”. El premi està valorat amb 600 euros però sobretot és valorat “per les possibilitats d'aprenentatge que ofereix”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació